Deze opleiding is bestemd voor iedereen die voedingsmiddelen bereidt of verdeelt rechtstreeks aan de consument (keukens, kruideniers, bakkers, slagers,...)
Volgende onderwerpen komen aan bod:
- Uitleg over voedselallergieën en de betrokken voedingsmiddelen.
- Belangrijkste symptomen van allergieën.
- Hoe informeer je je klanten over de aanwezige allergenen?
Interesse?
De opleiding (inclusief vragen en antwoorden duurt ongeveer 45 minuten):
- Woensdag 12 november van 10:00 tot 10:45 - INSCHRIJVEN
- Dinsdag 16 december van 10:00 tot 10:45 - INSCHRIJVEN
Na jouw inschrijving zal je een bevestigingsmail ontvangen.
Omdat verbinden soms wat tijd in beslag neemt willen we je vragen om op tijd aan te melden zodat de opleiding vlot kan starten.
Ben je ingeschreven, maar je kan toch niet deelnemen, schrijf je dan uit via e-mail: voorlichting@favv.be of rechtstreeks via Zoom!