Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Katrien Jansseune benoemd tot nieuwe Directeur Communicatie bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).

Brussel, 1 februari 2024 - Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) kondigt met genoegen de aanstelling aan van Katrien Jansseune als de nieuwe Directeur Communicatie, met ingang van 1 februari 2024. Samen met haar team zal zij de verantwoordelijkheid dragen voor zowel de interne als de externe communicatie van het Agentschap. Ze neemt zo de fakkel over van Jean-Sébastien Walhin.

Herman Diricks, Gedelegeerd Bestuurder van het FAVV is tevreden:  "We zijn blij dat we met Katrien Jansseune de nodige expertise in huis hebben gehaald om de communicatiestrategie van het FAVV verder vorm te geven en klaar te stomen voor de toekomst. Met haar ervaring in zowel beleidscommunicatie als crisiscommunicatie, zal ze bijdragen aan het versterken van de positionering van het Agentschap, zowel op federaal als op internationaal niveau.”

Katrien Jansseune neemt heel wat ervaring met zich mee naar haar nieuwe rol. Haar loopbaan startte in de media, nadien werkte ze zeven jaar als woordvoerder voor de Dienst Vreemdelingenzaken. Vervolgens bekleedde ze gedurende vier jaar de functie van communicatieverantwoordelijke en woordvoerder voor het kabinet voor Asiel en Migratie. Na een ervaring in de privésector als public affairs en public relations manager, trad ze in 2020 toe tot het Nationaal Crisiscentrum, waar ze de afgelopen drie jaar werkte als communicatiedirecteur.

Katrien Jansseune kijkt alvast enthousiast uit naar haar nieuwe rol bij het FAVV : “Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze nieuwe uitdaging kan aangaan bij het FAVV. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar een mooie samenwerking met het hele team.”

Over het FAVV:  De missie van het FAVV is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.  Website:  http://www.favv.be/

 


Voor meer informatie:

Liesbeth van De Voorde - Woordvoerder 

GSM: 0479/77.73.04

E-Mail : liesbeth.vandevoorde@favv.be

Bijkomende informatie

Publication date
Laatst bijgewerkt
05 Feb 2024

Type document
Persbericht
Thema's
Mijn activiteiten aangeven bij het FAVV