Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be
Labinfo

Labinfo Nr.14

Informatieblad voor de erkende laboratoria voedselveiligheid

Inhoud:

  • Editoriaal
  • Detectie van shigatoxinogene E. coli, STEC, in de voeding: methodologie en knelpunten
  • High resolution mass spectrometry
  • Het nut van whole genome sequencing voor het onderzoeken van voedseluitbraken, Salmonella Enteritidis als een casestudy
  • Halal voedingsmiddelen: analysemethoden voor detectie van sporen van varkensvlees in vlees en vleesproducten
  • Analyse van voedingsallergenen door middel van LC-MS/MS
  • Opkomende en nieuwe gebromeerde vlamvertragers (BFR’s) in voedsel: Huidige status van de Europese wetgeving
  • Karakterisering van UGM met behulp van DNA walking strategie
  • Workshops & Symposia

Bijkomende informatie

Publication date
Laatst bijgewerkt
06 Aug 2024
Publication pages
38

Type document
Labinfo
Thema's
Laboratoria