
Gids voor de autocontrole in de Horecasector
Deze gids is eveneens van toepassing op de frituren.
In de gids zijn tevens een aantal formulieren opgenomen die het voor u makkelijker moeten maken bepaalde registraties uit te voeren. Om de formulieren eventueel nog wat beter af te kunnen stemmen op uw bedrijf, vindt u hier de word-versies van deze formulieren:
Raadpleeg ook de Quick Start fiches
Een aantal wijzigingen werden aangebracht aan deze Nederlandstalige versie van de gids om inconsistenties tussen de Nederlandstalige en Franstalige versie weg te werken.
U kan de gedrukte versie van deze gids verkrijgen bij:
Horeca Vlaanderen vzw
Adres: Anspachlaan 111/4, 1000 Brussel
Telefoon: 02 / 213 40 10
Fax: 02 / 213 40 11
Contact: Dhr. Lieven Metens
E-mail: info@horeca.be
FED. Horeca Wallonie Asbl
Adres: Avenue Gouverneur Bovesse 35 bte 1, 5100 Jambes
Telefoon : 081/72.18.88
Fax : 081/72.18.89
Contact: Mevr. Christine Titeux
E-mail: secretariat@horecawallonie.be
vzw. Navefri-Unafri asbl
Adres: Schillekensberg 21, 3460 Bekkevoort
Telefoon: /
Fax: /
E-mail: info@navefri-unafri.be
Meer info (Check-list, Leidraad, FAQ, enz.)