Afhankelijk van uw activiteiten zal u mogelijks één of meerdere steekkaarten moeten toevoegen aan het generieke praktijkhandboek om uw autocontrolegids te vervolledigen. U bent zelf verantwoordelijk om de juiste steekkaarten te kiezen om uw activiteiten af te dekken.
Hieronder vindt u een overzicht van de 60 steekkaarten die momenteel beschikbaar zijn, opgesplitst per thema.
Brood en banketbakkersproducten
- Steekkaart (speciaal) Brood(jes) en fijnbakkerij-producten
- Steekkaart Banketbakkersroom, rijstvulling en slagroom
- Steekkaart Droog, koud, warme patisserie, viennoiserie en afwerkingen
- Steekkaart Hartige snacks
- Steekkaart Pralines en holgoed
- Steekkaart Vermijden van acrylamidevorming in brood- en banketbakkerswaren
Kinderopvang en melkkeukens
Verpakking, etikettering (o.a. allergenen) en houdbaarheid
Andere
- Steekkaart Gebruik van additieven, technische hulpstoffen, enzymen en aroma's
- Steekkaart Gebruik van bain-marie
- Steekkaart Gebruik van spuitzakken
- Steekkaart Tapinstallaties van bier, vruchtensappen of andere dranken
- Steekkaart Marineren van levensmiddelen
- Steekkaart Paneren van levensmiddelen
- Steekkaart Vacuüm bereiden
- Steekkaart Dierlijke bijproducten