Steekkaart Banketbakkersroom, rijstvulling en slagroom
Versie 1
25/10/2024
CCP's en PVA's
Productie van banketbakkersroom en rijstvulling
- CCP 1: Ontvangst van gekoelde en diepgevroren.
- CCP 3: Temperatuur gekoelde en diepgevroren levensmiddelen tijdens opslag, verdeling en bediening.
- CCP 7 : Refroidissement des denrées alimentaires chaudes devant être conservées de manière réfrigérée.
- CCP 21 : Processus de cuisson de la crème pâtissière/garniture au riz.
- PVA 1: Ontvangst.
- PVA 5: Besmetting van grondstoffen met allergenen tijdens opslag en productie.
- PVA 7: Houdbaarheid van bederfelijke levensmiddelen tijdens opslag en verkoop.
Productie van slagroom
- CCP 1: Ontvangst van gekoelde en diepgevroren.
- CCP 3: Temperatuur gekoelde en diepgevroren levensmiddelen tijdens opslag, verdeling en bediening.
- PVA 1: Ontvangst.
- PVA 5: Besmetting van grondstoffen met allergenen tijdens opslag en productie.
- PVA 7: Houdbaarheid van bederfelijke levensmiddelen tijdens opslag en verkoop.