Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Generieke autocontrolegids in de sector B2C

G-044

CCP's en PVA's

Productie van banketbakkersroom en rijstvulling

  • CCP 1: Ontvangst van gekoelde en diepgevroren.
  • CCP 3: Temperatuur gekoelde en diepgevroren levensmiddelen tijdens opslag, verdeling en bediening.
  • CCP 7 : Refroidissement des denrées alimentaires chaudes devant être conservées de manière réfrigérée.
  • CCP 21 : Processus de cuisson de la crème pâtissière/garniture au riz.
  • PVA 1: Ontvangst.
  • PVA 5: Besmetting van grondstoffen met allergenen tijdens opslag en productie.
  • PVA 7: Houdbaarheid van bederfelijke levensmiddelen tijdens opslag en verkoop.

Productie van slagroom

  • CCP 1: Ontvangst van gekoelde en diepgevroren.
  • CCP 3: Temperatuur gekoelde en diepgevroren levensmiddelen tijdens opslag, verdeling en bediening.
  • PVA 1: Ontvangst.
  • PVA 5: Besmetting van grondstoffen met allergenen tijdens opslag en productie.
  • PVA 7: Houdbaarheid van bederfelijke levensmiddelen tijdens opslag en verkoop.