Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Sauzen, bouillons en soepen - Salades - Natuurdarmen
G-019
Tool
- Generieke auditchecklist
Een checklist is een rapporteringstool voor de auditoren voor de weergave van de vaststellingen tijdens de audit.
Certificerings-en keuringsintellingen (OCI's)
- Erkende OCI's voor de gids G-019 (PDF) (12/04/2024)
- Coördinaten van de erkende OCI's
U kan de gids G-019 verkrijgen bij
- BREMA - Federatie van de bereide maaltijden in België
Adres: Brusselstraat 295, 1702 Groot-Bijgaarden
E-mail: info@brema.be
- FENAVIAN vzw/asbl
Adres: Brusselstraat 295, 1702 Groot-Bijgaarden
Telefoon: 0474 36 97 58
Fax: /
E-mail: info@fenavian.be
- VEFASAL
Adres: Geelhandlaan 8, 2540 Hove
Telefoon: 03 455 75 67
Fax: 03 455 07 87
- BVBD - UPBB
Adres: Voshol 1, 9160 Lokeren
Telefoon: 09 349 34 93
Fax: 09 349 35 00